Director Web A Bad Idea: Serialele preferate pe un singur site

A Bad Idea

O idee buna imi vine dupa zece idei proaste

Serialele preferate pe un singur site

De vreo trei ani incoace pe net au aparut siteuri care difuzeaza online majoritatea serialelor americane.Totusi fiecare site este specializat pe un singur serial, ba mai mult unele productii nu pot fi urmarite online. Mai inventivi de fel, niste romani de ai nostrii s-au gandit sa adune la un loc mai multe seriale si sa le difuzeze pe un singur site.

Astfel pe langa binecunoscutele Prison Break, Heroes, South Park, Top Gear, 24, Dexter, se mai pot urmari si unele seriale abia aparute pe grila de programe a reletelor tv americane, unele mai vechi gen Seinfeld, plus cateva documentare. Mai exista si o sectiune cu filme de box office, totusi calitatea lor lasa de dorit. Updaturile se fac aproape zilnic, totul este gratis si fara inscriere si nu trebuie sa ai o conexiune iesita din comun ca sa te poti uita fara lag. Trebuie doar sa cunosti engleza pentru ca serialele sunt difuzate ca la mama lor, fara subtitrare. Siteul cu pricina este seriale.alese.ro .


Update: Siteul este facut de un singur roman, nu de "niste" cum am spus mai sus. Victor, merci pentru informatie.

1 comentarii:

victor 7 septembrie 2009 la 02:30  

well fyi... e un singur roman la mijloc...nu 'niste' :) merci mult de review .Contacteaza-ma daca esti pasionat/interesat de un review in romana, contra-cost, al unuia dintre seriale.

Trimiteți un comentariu

Directoare WEB

SEO Romania Director web publicitate online, web design si promovare pe internet