Director Web A Bad Idea: Lansari DVDrip - Infestation, Year One si Frequently Asked Questions About Time Travel

A Bad Idea

O idee buna imi vine dupa zece idei proaste

Lansari DVDrip - Infestation, Year One si Frequently Asked Questions About Time Travel

Trei noi filme au aparut pe net in decursul a catorva ore, toate fiind comedii. Prima productie este Infestation o comedie horror de categoria B care insa merita vazuta. Actiunea este foarte simpla si copiata din alte filme, un oras intreg este invadat de insecte uriase. Grafica ganganiilor este buna, iar actorii nu sunt chiar niste necunoscutii, multi dintre ei avand roluri secundare in filme de boxoffice. Nu ma apuc sa va dau nume pentru ca oricum nu i-ati cunoaste. A doua aparitie este Frequently Asked Questions About Time Travel, un film englezesc tot de mana a doua, care totusi arata destul de bine din trailer.
Trei prieteni cu joburi plictisitoare (pe criza asta niciun job nu cred ca e plictisitor, daca il ai), stau la masa intr-un pub si poarta o conversatie plictisitare pana cand o tipa( Anna Faris) il abordeaza pe unul dintre ei. Acesta afla ca Anna a venit din viitor. Tipul mai credul si obsedat de calatoria in timp le povestete colegilor de pahar despre intalnirea cu fata dar nu este crezut. Toate se schimba cand tipul intra intr-un vortex si ajunge intr-un viitor unde toti oamenii din bar sunt morti, inclisiv el. Aceasta intamplare da startul unei serii de du-te - vino intre viitor si trecut, amicii incercand frenetic sa evite multiple replici ale lor.
Ultima aparitie este Year One un film de boxoffice cu Jack Black si Michael Cera. Filmul in regia lui Harold Ramis ( tipul cu ochelari rotunzi din Ghostbusters) ii prezinta pe cei doi actori trecand intr-o maniera comica prin intamplari prezentate in Vechiul Testament. Dupa ce gusta fructele din Pomul Cunoasterii, lenesul si neispravitul Zed (Black) traverseaza o perioada de iluminare si incepe sa-si puna intrebari despre sensul vietii, intrand i
n conflict cu localnicii din satul primitiv in care locuia si fiind alungat de catre acestia. Insotit de catre cel mai bun prieten al lui pe nume Oh, Zed pleaca in cautarea raspunsurilor la intrebarile sale, sfarsind prin a experimenta situatii si intamplari mai presus de cele mai aventuroase si indraznete visuri ale sale. In aceasta calatorie amuzanta si plina de neprevazut printr-o lume ancestrala, incercand sa gaseasca o semnificatie profunda vietii lor, Zed si Oh devin personaje ale unor povesti biblice din Vechiul Testament si ii intalnesc pe Adam si Eva, Cain si Abel, Avraam si Isaac, Moise sau printesa Inanna a Sodomei, interactionand cu acestia intr-un mod specific si hilar. (sursa cinemarx)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Directoare WEB

SEO Romania Director web publicitate online, web design si promovare pe internet