Director Web A Bad Idea: octombrie 2009

A Bad Idea

O idee buna imi vine dupa zece idei proaste

Up, up and away


In sfarsit, dupa lungi asteptati a aparut si dvd-ul de la UP, animatia anului de la Pixar. Hartuit de constructorii care-i inconjoara casa cu zgarie-nori, Carl, un septuagenar, isi ia zborul cu tot cu casa, sustinut in aer de o multime de baloane multicolore. Planul batranului, care vrea sa-si tina si o promisiune facută sotiei lui decedate, aceea de a explora lumea intreaga, are o singura hiba: in momentul "decolarii", pe prispa casei lui se afla si un entuziast pusti de opt ani (cinemagia).

Lansari DVD - Surogates si I Love You Beth Cooper

Pe net au aparut doua filme noi care merita amintite. Primul este comedia I Love You Beth Cooper. Denis (Paul Rust) nu se poate lauda ca s-a distrat foarte mult in anii de liceu, dar totul se schimba in chiar ziua absolvirii. In fata tuturor colegilor stransi in sala de sport, pustiul isi declara dragostea pentru cea mai populara fata din liceu, Beth Cooper (Hayden Panettiere), iar aceasta se decide, drept rasplata, sa o puna de-o noapte mai ceva ca in Placinta americana, Mean Girls sau Sexdrive la un loc.(cinemagia) Pe blonda din film o puteti vedea in fiecare saptamana in serialul Heroes.

Al doilea film este un SF foarte bun, al carui rol principal este interpretat de Bruce Willis. Am pus acum cateva
zile un post cu trailerul acestui film si sincer nu ma asteptat sa apara asa de repede in dvd rip. Bine nu e dvd rip, e R5, varianta care apare in Rusia. In viitor, fiintele umane traiesc izolate, folosind roboti inlocuitori, cu un aspect asemanator dar imbunatatit in comparatie cu originalul uman, pentru activitatile sociale. Cand robotii incep sa fie distrusi printr-o metoda care duce si la uciderea "operatorului" uman, un detectiv (Willis) ajunge sa descopere o adevarata conspiratie. Cum surogatul sau are parte de aceeasi soarta, barbatul este obligat sa-si parasească locuinta pentru prima oara in ani de zile si sa porneasca in lume pentru a-l descoperi pe criminal. Promit sa fac un review mai cuprinzator dupa ce vad filmul.

The Expendables -Toti la un loc fara Steven Seagal

Anul viitor, prin august, Sylvester Stallone lanseaza un film mai mult decat incendiar, The Expendables. Filmul reuneste toate numele grele din filmele de actiune : Sly, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Forest Whitaker, putin Arnold Schwarzenegger. In productie mai apare o intreaga echipa de actori de mana a doua cunoscuti pentru filmele unde nu spun multe cuvinte dar omoara multi dusmani. Sunt curios sa vad ce replici pot exista intre atatia oameni de actiune, care de obicei tac si le fac.
The Expendables sunt o echipa de mercenari suficient de nebuni incat sa accepte misiuni aproape irealizabile, fara sa le pese ca-si vor lasa colegii sau parti ale corpului pe campul de batalie. De aceasta data, mercenarii se vor infiltra intr-o tara din America de Sud, principala lor misiune fiind sa-l rastoarne pe dictatorul acesteia (cinemagia). Singura mea nemultumire este ca Sly l-a uitat pe Steven Seagal. Macar sa il filmeze 10-15 secunde si sa il adauge si pe el pana la lansare.


Idei de moment pe Twitter

www.twitter.com/bad_alan

About Nea Petrica

In randurile de mai jos vi-l prezint pe Nea Petrica, actor celebru, model, fost cascador, actualmente pensionar. Pe vremea lui Ceasca a avut o viatza traita din plin in lumina reflectoarelor, iar acum la batranete s-a retras intr-un oras linistit de munte unde a fost uitat de toata lumea. A jucat in filme celebre precum "Marul discordiei", "Mere rosii" in regia lui Alexandru Tatos, cascador pentru scena cu Marul lui Adam, si un rol important in William Tell. La inceputul anilor 2000 a fost model pentru celebra compania Apple. Fiindca Nea Petrica sufera de o boala care il imbatraneste relativ repede, doctorii i-au dat mai putin de o luna de trait. De cateva zile in jurul lui roiesc si niste muscultie din acelea bete si asta imi da de gandit ca nu mai are mult
Postez mai jos niste poze cu Nea Petrica, de cand era el tanar "bagabond" si pana azi.

In anii tineretii


La a doua tinerete Pensionar

Femeile - Devoratoare de barbati...in Doghouse

Am apucat ieri sa ma uit la Harry Potter si Printul Semi-Pur si daca nu inchideam filmul dupa primul CD riscam sa fiu traumatizat pe viata. Din punctul meu de vedere filmele cu Harry Potter au ajuns sa fie un fel de Scary Movie, cu cat apare cate o continuare cu atat e mai proasta. Harry Potter 5 este un dezastru cinematografic. Sunt sigur ca din cauza asta nu o sa mai vad celelalte doua parti, deoarece ultima carte va fi impartita in doua filme. Si fiindca oricum eram traumatizat am spus ca as putea sa vad si un film de mana a doua. Mi-am facut curaj si am dat drumul la DOGHOUSE un film englezesc de care nu auzisem pana atunci. Am cautat referinte pe cinemagia dar degeaba. Pe IMDB l-am gasit cu un rating de 6.3 din 300 de voturi. I-am dat drumul si am asteptat sa adorm linistit si sa ma trezesc la sfarsit cand ruleaza un sir continuu de actori necunoscuti. Ei bine, fratilor, nu am adormit, iar filmul a fost demential. Niste prieteni se hotorasc sa sara in ajutorul unui coleg de-al lor, care era devastat psihic dupa un divort, si sa il duca la refacere intr-un sat uitat de lume din Anglia. Scopul lor era sa ajunga in primul pub si sa se imbete pana uita cum ii cheama. Pentru asta inchiriaza un microbuz care sa ii duca in Moodley. Toate bune si frumoase pana in momentul cand ajung in satuc. Liniste totala, nici tipenie de om pe strada. Dupa cateva cercetari si niste intamplari bizare sunt primiti asa cum se cuvinte de...o ceata de femei zombie. De aici actiunea filmului ia o intorsatura misogina, in ideea ca toate femeile din oras s-au transformat in zombie dornice sa devoreze barbati. Cum singurii masculi "proaspeti" in sat mai erau decat noii veniti, pana la sfarsit se duce o lupta de-a soarecele si pisica intre zoambe (cred ca e femininul de la zombie) si cei x prieteni pentru ca le-am uitat numarul si oricum mai scad in timpul filmului, doar e comedie horror. Nu va asteptati la ceva inteligent dar cu siguranta este altceva fata de ceea ce ati vazut pana acum. Coloana sonora este si ea de nota 10.

2012 - Un preview de 5 minute

Pe Youtube a aparut, prin bunavointa casei de productii, un preview de 5 minute a mult asteptatului film 2012. Puteti sa trageti cu ochiul la cum este filmul mai ales ca nu veti vedea decat o particica foarte mica, productia care rivalizeaza ca lungime cu un film indian, are 2 ore si 40 de minute.


Trailerul zilei

Surrogates

In viitor, fiintele umane traiesc izolate, folosind roboti inlocuitori (surogatele din titlu), cu un aspect asemanator dar imbunatatit in comparatie cu originalul uman, pentru activitatile sociale. Cand robotii incep sa fie distrusi printr-o metoda care duce si la uciderea "operatorului" uman, un detectiv (Bruce Willis) ajunge sa descopere o adevarata conspiratie. Cum surogatul sau are parte de aceeasi soarta, barbatul este obligat sa-si paraseasca locuinta pentru prima oara in ani de zile si sa porneasca in lume pentru a-l descoperi pe criminal.


Lansari filme DVDrip


Nu am mai postat ceva de cateva zile bune si imi cer scuze, dar pentru mine orice sfarsit de luna inseamna mai multa munca. In decursul a doua zile au aparut cateva filme de box-office care merita notate: The Taking of Pelham 123, G.I. Joe - Rise of The Cobra, G-Force si The Ugly Truth. Ca o paranteaza, saptamana trecuta am vazut ultimul Final Destination la Cinema City in format 3D si este, in afara actiunii deja rasuflate, un film care merita vazut decat in 3D.
The Taking of Pelham 123
O garnitura de metrou din New York este deturnata de un grup de banditi care ameninta sa omoare toti pasagerii daca in interval de o ora nu primesc suma de 10 milioane de dolari. Tensiunea creste pe masura ce autoritatile se dovedesc incapabile să reactioneze. Oricum autoritatile reactioneaza mai repede decat in realitate si culmea negociaza cu teroristii. In cazul in care nu stiti engelza si vreti sa vedeti filmul in cinematografe, trebuie sa stiti ca traducerea peliculei este "1,2,3...S-a furat un tren", un nume tampit fara nicio legatura. Filmul regizat de Tony Scott, remake dupa un film cu acelasi nume din 1974, merita vazut poate doar ca joaca Denzel Washington si John Travolta in rol de dur. La un moment dat actiunea devine destul de plictisitoare si previzibila iar sfarsitul nu este cel tipic cu explozii uriase ca-n filmele cu Bruce Willis.
G.I. J.O.E. - Rise of The Cobra
G.I. J.O.E. este acronimul unei baze militare situate in Europa, Global Integrated Joint Operating Entity. Misiunea bazei, ai carei soldati au trecut cele mai dificile teste fizice si intelectuale pentru a face parte din aceasta echipa de elita, este sa rezolve misiuni secrete peste tot pe glob. In filmul lui Sommers, soldatii isi folosesc echipamentele de ultima generatie pentru a contracara periculoasele activitati ale unui traficant de arme.
G-Force
Inarmati cu cele mai performante dispozitive de spionaj, niste cobai superinstruiti descopera ca soarta intregii lumi se afla in labutele lor. Cei care vor deveni “Salvatorii planetei” sunt cobaii Darwin (vocea lui SAM ROCKWELL), liderul echipei, decis sa reuseasca, indiferent care ar fi pretul victoriei; Blaster (vocea lui TRACY MORGAN), un expert in arme, cu o atitudine hotarata si mare iubitor de chestii extreme; si Juarez (vocea lui PENÉLOPE CRUZ), o profesionista sexy a artelor martiale; alaturi de Mooch, un expert in misiuni de recunoastere, care poate face efectiv “sa se auda musca”, si Speckles (vocea lui NICOLAS CAGE), o specie de cartita cu nasul “în forma de stea”, specialistul in computere si informatica al echipei.
The Ugly Truth
Lupta dintre sexe se incinge in Adevarul gol-golut, o comedie istea
ta si sexy despre barbati, femei şi prapastia dintre felurile in care gandim unii despre ceilalti, visam, sau ne incercam puterea de seductie asupra sexului opus. Intre Katherine Heigl (Knocked Up, “Grey’s Anatomy”) si Gerard Butler (300) ies scantei pentru ca ei sunt doi colegi care par sortiti sa se dispretuiasca vesnic. Ea e hotarata sa-si gaseasca partenerul ideal, scornit de visele ei. El vrea să le transmita femeilor mesajul ca trebuie sa fie mai realiste si sa admita ca barbatii nu au decat un singur scop. Dar exact atunci cand el se decide sa o ajute pe Abby sa obtina ceea ce vrea, cei doi isi dau seama cu stupoare cat de tare se pot atrage firile opuse.

Directoare WEB

SEO Romania Director web publicitate online, web design si promovare pe internet