Director Web A Bad Idea: septembrie 2009

A Bad Idea

O idee buna imi vine dupa zece idei proaste

Trailerul Zilei

Law Abiding Citizen - Combinatia perfecta intre Saw si Seven

Regizat de F. Gray Gray, autorul filmelor The Negotiator, A Man Apart si The Italian Job, Law Abiding Citizen vorbeste despre Clyde Shelton, un barbat simplu care decide sa ia dreptatea in propriile maini. La 10 ani dupa ce sotia si fiica i-au fost ucise brutal, Clyde (Gerard Butler) se intoarce pentru a scoate dreptatea de la procurorul care instrumentase cazul ucigasilor. Nevoia lui de razbunare nu pune in pericol doar viata celui care a permis ca un apel în instanta sa redea libertatea criminalilor, dar si intregul sistem si orasul care au lasat asta sa se intample.(sursa cinemagia)
Premiera filmului este pe 23 septembrie, urmand sa ajunga in cinematografele din Romania pe 23 decembrie.



P.S. : Dani, multam pentru informatie

E oficial - Top Gear va filma un episod in Romania

Fratilor, s-a produs miracolul. Nebunii de la Top Gear, nu stiu daca si The Stig, vor filma saptamana viitoare un episod in Romania. Nu stiu cum le-a venit ideea asta in conditiile in care tara noastra ocupa locul 5 in lume, din coada, din punctul de vedere al calitatii drumurilor. Dar asta e, se stie ca Hammond, May si Clarkson sunt niste aventurieri. Daca au avut ei curaj sa faca un safari prin Africa cu niste janghine de masini cred ca se pot descurca si prin craterele de la noi. Evident ca prima locatie de filmare este obiectivul nr 1 de la noi din tara, Palatul Parlamentului, alias Casa Poporului. Va postez mai joc textul pe care l-am gasit pe siteul Topgear Romania.

"Biroul Permanent al Camerei Deputatilor de astazi, 16 Septembrie 2009, a aprobat solicitarea Top Gear de a filma cateva cadre la Palatul Parlamentului. Imediat dupa sedinta, internetul a fost inundat de informatii cu privire la subiect. In afara de speculatii cu privire la locatii, masini, si perioada de filmare, mie cel mai mult mi-a placut stirea conform careia filmarile au avut deja loc si ca producatorii emisiunii au vorbit despre drumurile din Romania ca despre “the best driving roads in Europe”. :) Iata ceea ce putem spune noi. In primul rand, e adevarat. E pe bune. Dupa lungi deliberari, producatorii Top Gear au decis sa faca un episod si in Romania. In al doilea rand, discutiile despre locatii, scrise de mana mea pe cererea de la Parlament, sunt extrem de vagi si de speculative.Conform stirilor de pe internet de astazi, echipa Top Gear ar putea filma pe: litoralul Marii Negre (inclusiv Mangalia), in podisul Dobrogei, Moldova, la Sighetul Marmatiei, la Oradea, Arad, Timisoara (piata de unde a inceput Revolutia) sau Targoviste (locul unde a fugit Ceausescu).Conform altor site-uri, echipa s-ar putea opri in Bucuresti, la Portile de Fier 2, sau ar putea chiar face o cursa masini vs barca pe cursul romanesc al Dunarii. Desigur, mai exista si varianta de a filma pe sosele din statiuni montane, dar aceasta probabilitate este destul de slaba, intrucat se stie ca Jeremy Clarkson are fobie de ursi pe asfalt.Oricum, noi muncim in timpul filmarilor de-aici ca sa facem poveste “behind the scenes” pentru voi".

Trailerul zilei

New Moon

Astazi s-a lansat varianta extinsa a trailerului New Moon, adica continuarea de la Twilight. Nu are rost sa va povestesc despre productie pentru ca inca nu se stiu multe detalii si doi, pentru ca nu am de gand sa imi fac o pasiune in a publica doar filme cu sugatori sau sugatoare...de sange evident
.

Good Idea vs Bad Idea

Trailerul zilei

The Vampire's Assistant

Fiindca tot am vorbit de vampiri, pe la sfarsitul anului, pe langa mult asteptatul film "romantic" New Moon, se lanseaza si o comedie numita The Vampire's Assistant. Cand Darren Shan se duce la Cirque Du Freak are ocazia de a vedea mai mult decat niste monstri. Baiatul da peste Larten Crepsley, un vampir al carui asistent devine si pe care il va implica intr-o fantastica lupta cu alte creaturi iesite din comun. Dar Darren si Larten o au de partea lor si pe energica Madame Truska, femeia cu barba. Ecranizare dupa seria de romane pentru copii ale lui Darren Shan (cinemagia). In acest film aveti ocazia sa vedeti cum ii sta Salmei Hayek cu barba.

Coltii la control - Blood, The Last Vampire


De-a lungul anilor au aparut asa de multe filme si modele de vampiri incat nu mai stiu care este punctul lor slab. Credeam ca daca mananci usturoi si te intalnesti cu o creatura a noptii te lasa in pace, pentru ca usturioul ii face rau, dar deja esti taran daca nu ai un Orbit in gura dupa orice masa cu mujdei. Credeam ca nu poti sa te intalnesti cu un vampir ziua-n amiaza mare, pentru ca la contactul cu lumina solara sucombeaza prin autocombustie. Dar iar m-am inselat, pentru ca se poate da cu o crema cu factor de protectie UV foarte mare. Singura metoda care inca sta in picioare este cea cu tapusa infipta in inima. Multe s-au schimbat de la "Nosferatul" incoace. Mai nou vampirii fac rock gothic (Regina condamnatilor), fac chefuri unde ocazional invita si muritori de rand pe post de papa( Blade), merg la scoala si se indragostesc de femeile non-vampirite(Twilight), ca sa folosesc un termen inventat. Cum pe anul acesta continuarea de la Twilight apare abia in noiembrie, spatiul acesta de 11 luni trebuia acoperit cu ceva. De aceea s-a lansat Blood- The Last Vampire, un remake dupa un film de desene animate din 2001. Prin anii ‘70, a fost creata o organizatie secreta numita "Consiliul" al carui scop era sa lichideze toti vampirii si demonii de pe Pamant. Cum fiecare film are un erou principal, rolul de ucigator de vampiri ii revine Sayei, o fata-samurai care spinteca vampirii mai ceva ca Matache macelarul carnea in abator. Desi pare o simpla scolarita Saya este de fapt tot o vampirita de vreo 400 de ani care s-a dat de partea binelui. Ea incearca din rasputeri sa fie cat mai umana si bea sangele la sticla. Nu stiu daca sangele imbuteliat este marca True Blood din serialul cu acelasi nume difuzat de HBO. Fiind de origine asiatica, actrita stie sa execute (cu ajutorul corzilor) miscari tipice filmelor cu samurai, sa sara de pe o casa pe alta si sa se bata cu zeci de monstrii mai ceva ca Neo in lupta cu agentul Smith. Per total filmul merita vazut poate si din cauza ca pe anul acesta este prima data cand vedem un film cu vampiri.


Trailerul zilei

James Cameron, regizorul Titanicului revine pe ecrane, dupa mai bine de 12 ani, cu un nou film. Daca pana acum regizorul celui mai profitabil film din istoria cinematografiei si-a dedicat timpul documentarelor despre nave scufundate, la sfarsitul anului o sa iasa la rampa cu un film total diferit numit Avatar. 200 de ani în viitor, Jake, un veteran de razboi paralizat, este adus impreuna cu alti pamanteni pe planeta Pandora. Aceasta este locuita de o rasa umanoida, Na'vi, o veche civilizatie deloc încantata de oaspeti. Jake si semenii sai trebuie sa lupte pentru a-si gasi locul pe luxurianta Pandora si isi mai gaseste timp sa se indragosteasca si de Neytiri, o localnica.


Lansari DVDrip - Infestation, Year One si Frequently Asked Questions About Time Travel

Trei noi filme au aparut pe net in decursul a catorva ore, toate fiind comedii. Prima productie este Infestation o comedie horror de categoria B care insa merita vazuta. Actiunea este foarte simpla si copiata din alte filme, un oras intreg este invadat de insecte uriase. Grafica ganganiilor este buna, iar actorii nu sunt chiar niste necunoscutii, multi dintre ei avand roluri secundare in filme de boxoffice. Nu ma apuc sa va dau nume pentru ca oricum nu i-ati cunoaste. A doua aparitie este Frequently Asked Questions About Time Travel, un film englezesc tot de mana a doua, care totusi arata destul de bine din trailer.
Trei prieteni cu joburi plictisitoare (pe criza asta niciun job nu cred ca e plictisitor, daca il ai), stau la masa intr-un pub si poarta o conversatie plictisitare pana cand o tipa( Anna Faris) il abordeaza pe unul dintre ei. Acesta afla ca Anna a venit din viitor. Tipul mai credul si obsedat de calatoria in timp le povestete colegilor de pahar despre intalnirea cu fata dar nu este crezut. Toate se schimba cand tipul intra intr-un vortex si ajunge intr-un viitor unde toti oamenii din bar sunt morti, inclisiv el. Aceasta intamplare da startul unei serii de du-te - vino intre viitor si trecut, amicii incercand frenetic sa evite multiple replici ale lor.
Ultima aparitie este Year One un film de boxoffice cu Jack Black si Michael Cera. Filmul in regia lui Harold Ramis ( tipul cu ochelari rotunzi din Ghostbusters) ii prezinta pe cei doi actori trecand intr-o maniera comica prin intamplari prezentate in Vechiul Testament. Dupa ce gusta fructele din Pomul Cunoasterii, lenesul si neispravitul Zed (Black) traverseaza o perioada de iluminare si incepe sa-si puna intrebari despre sensul vietii, intrand i
n conflict cu localnicii din satul primitiv in care locuia si fiind alungat de catre acestia. Insotit de catre cel mai bun prieten al lui pe nume Oh, Zed pleaca in cautarea raspunsurilor la intrebarile sale, sfarsind prin a experimenta situatii si intamplari mai presus de cele mai aventuroase si indraznete visuri ale sale. In aceasta calatorie amuzanta si plina de neprevazut printr-o lume ancestrala, incercand sa gaseasca o semnificatie profunda vietii lor, Zed si Oh devin personaje ale unor povesti biblice din Vechiul Testament si ii intalnesc pe Adam si Eva, Cain si Abel, Avraam si Isaac, Moise sau printesa Inanna a Sodomei, interactionand cu acestia intr-un mod specific si hilar. (sursa cinemarx)

Film facut in intregime din secventele unui joc




Saptamana asta a aparut pe torrente un film de 30 de minute generat pe calculator numit Halo.
Filmul este o insiruire prefecta de secvente din ultimul joc Halo Wars pentru platforma XBOX 360. Montajul filmuletelor este facut in asa fel incat un necunoscator ar spune ca este vorba de o productie de sine statatoare. Grafica este foarte buna si poate rivaliza cu seria Final Fantasy.

District 9, unul dintre cele mai bune filme SF


Rareori acord un 10 curat pentru un film. Am dat pana acum cate un zece pentru Lista lui Schindler, Salvati soldatul Rayan, Nasul, Stapanul Inelelor, Forest Gump, Band of Brothers( e o mini serie), Inchisoarea ingerilor si altor maxim 15 filme. Dar dupa ce am vazut "District 9" recunosc ca trebuie sa imi updatez topul. Nu am mai fost surprins de un asa film de la The Dark Knight incoace, sau poate ma las greu surprins. Actiunea filmului nu este destul de complicata: cu 30 de ani în urmă, extratereştrii au luat contact pentru prima dată cu omenirea, venind pe Pamant ca refugiati. Creaturile au fost plasate în ghetouri speciale create în Africa de Sud, in timp ce oamenii incearca pe cat posibil sa le inteleaga tehnologia avansata.
Regizorul Neil Blomkamp era practic un necunoscut pana la momentul lansarii filmului. Technica lui de a filma sub forma unui documentar, cu amplasarea camerei pe diferite obiecte sau in mana fara trepied a fost implemantata prima data in filmuletele de la jocul Halo, si apoi in District 9. El trebuia sa regizeze si un lungmetraj Halo dar Fox si Universal au abandonat proiectul. Regizorului i-a venit ideea sa faca District 9 filmand in Africa de Sud, tara sa natala. A apelat la regizorul Peter Jackson(Stapanul Inelelor) care l-a luat sub aripa protectoare si au cautat o alta casa de productie. Cei de la Sony si-au dat seama de potentialul filmului si au acceptat. Ceea ce surprinde este faptul ca filmul a avut un buget de numai 30 de milioane de dolari (cheltuielile fiind acoperite inca din weekendul lansarii), iar actorii sunt niste necunoscuti. Finalul este, zic eu, destul de tare, dar pentru asta trebuie sa vedeti filmul. Va puteti delecta si cu site-ul District 9 care are are o interfata bine gandita.

Trailerul zilei

"Gamer" sau cum o sa ajunga Counter Strike-ul

Filmul "Gamer" este un fel de Counter Strike, numai ca playerul renunta la mouse, tastatura si mediu virtual pentru a controla un soldat in carne si oase. Kable (Gerard Butler) este cel mai bine cotat soldat care este controlat de un jucator in competitia Slayers. Cu fiecare miscare a sa urmarita de milioane de oameni, marea provocare a lui Kable este sa-si recapete controlul asupra propriei vieti si sa rastoarne sistemul care l-a transformat intr-un sclav.

Ce se intampla daca...


Poate va mai bagati mintile in cap si conduceti mai prudent nu ca descreieratii, sau beliti bine ochii cand traversati strada. Scuzati-mi limbajul.

Lansari DVDrip - Battle for Terra si Antichrist




Acum cateva ore s-au lansat pe net doua filme noi in format dvd rip.
Primul film este o animatie destul de interesanta numita Battle for Terra. Am vazut trailerul si am ramas impresionat de grafica folosita. Desi personajele sunt destul de simpliste, mediul inconjurator este animat pana la cel mai mic detaliu.Terra din acest film este de fapt un alt Pamant dintr-o alta galaxie, o planeta pasnica, unde niste omulteti care nu poseda arme de distrugere in masa traiesc in armonie cu natura. Toate bune si frumoase pana cand pamantenii din Calea Lactee descopera aceasta planeta si vor sa o cucereasca dintr-un singur motiv, ei nu mai au unde sa locuiasca.
Al doilea film, este Antichrist, controversatul film al lui Lars von Trier. Din ce am citit si in ziare, se pare ca filmul nu va rula in cinematografele din Romania. Motivul?Filmul este considerat a avea un continut violent si nu l-ar putea face comercial. Actiunea filmului se invarte in jurul a doi actori. El ( Williem Defoe) şi ea (Charlotte Gainsbourg) şi-au pierdut fiul, iar ea suferă teribile atacuri de panică. Soţul ei este psihoterapeut şi, în ciuda tuturor avertismentelor să nu-şi trateze o persoană apropiată, începe s-o facă în locul unde anxietatea ei e cea mai mare: Eden, o cabană din mijlocul pădurii. Terapia se transformă într-o adevarată luptă între sexe, iar temerile ei încep să-i cotropească pe amândoi, căci el nu-i deloc imun la răul din natura. Răul din ea evadează (sursa cinemagia). Charlotte Gainsbourg a castigat si un Palm d'Or pentru prestatia din acest film. Criticii au considerat filmul un "show horror cu scene de sexualitate si violenta extrema".

Trailerul zilei

"9" sau un alt nume pentru Matrix

Actiunea acestui desen animat care se lanseaza azi 09.09.09 (faina idee de marketing) este asemanatoare cu cea a trilogiei Matrix: o lume post-apocaliptica unde masinile create de om au distrus omenirea. Noua papusi purtand sufletul celor care le-au creat incearca sa se lupte cu niste masinarii ucigase al caror scop este de a extermina orice forma de viata de pe Pamant (la fel ca in Matrix). Papusile insufletite ajung sa fie conduse in lupta pentru supravietuire de "9" (un fel de Neo, da ala din Matrix). Desi asemanarile cu alt film (nu mai spun care) sunt izbitoare, filmul cred ca o sa prinda la public mai ales ca animatia este foarte frumoasa iar firul epic se rupe la un moment dat de acel film(nu spun Matrix, pentru ca despre el este vorba). Regizorul este acelasi din "Wanted", producator este Tim Burton iar vocile apartin printre altele lui Eliajah Wood, John C. Reilly, Christopher Plummer.

Magicul numar 9


Azi suntem pe 09.09.09. Char daca nu e nimic special cu aceasta data, decat ca da bine la calendar, numarul 9 este o cifra cu care poti jongla in diferite feluri. Astfel:
a. inmulteste-l pe 9 cu oricare alta cifra iar suma rezultatului va fi tot 9. Ex: 4 x 9 = 36. 3 + 6= 9
b.inmulteste-l pe 9 cu un numar din doua cifre iar suma rezultatului va fi...9. Ex: 9 x 25 = 225 . 2 + 2 + 5 = 9
Si apropo, astazi este a 252-a zi din an, 2 + 5 + 2 = 10, glumesc tot 9. Demn de "Zona crepusculara", nu-i asa?

Nerecomandarea zilei - Dragonball:Evolution


Incepand de astazi dau drumul unei noi rubrici intitulata "Nerecomandarea Zilei". Daca vrei sa vezi un film si nu sti pe care, in rubrica asta te sfatuiesc la ce productii sa nu te uiti nici in ruptul capului.
Primul film de care trebuie sa te feresti ca de un om care are gripa porcina este Dragonball:Evolution. Inspirat din desenele manga Dragonball, filmul este ca un rahat frumos impachetat. Ca sa nu o mai lungim, povestea din Dragonball il urmareste pe Goku, un licean care afla ca e singura sansa a omenirii impotriva unui demon distrugator, Piccolo. Filmul era interesant de vazut daca exista si un fir epic mai de Doamne ajuta, actori care sa isi faca treaba mai ales cand vine vorba de replici si niste costume mai frumoase. Precizez ca am adormit la propriu, desi productia se cere a fi una de actiune. Efectele speciale se ridica la pretentiile unui film de boxoffice, insa maniera regizarii filmului da impresia unui video filmat in garaj sau in spatele "căşii"(a trebuit sa folosesc diacriticele ca sa intelegeti ce vreau sa spun) pentru o postare pe Youtube. In final e o idee proasta sa vezi acest film. Sa nu spui ca nu ti-am zis.

Trailerul zilei

2012

Cum in calendarul maya pe
21/23 decembrie 2012 se termina lumea, de ce sa nu facem un film despre asta? Daca intr-adevar vom muri din cauza unor fenomene astronomice (eruptii solare, schimbarea polilor magnetici, etc) catastrofale pentru viata pe Terra, e bine de stiut ca premiera filmului va fi in noiembrie anul acesta. In felul acesta aflam cum trebuie sa ne pregatim plecarea ...pe Luna.

Daca Aro nu se mai fabrica, fabricam distractie



Sambata 12 septembrie pe platforma fostei uzine Aro va avea loc un mare eveniment pentru oraselul nostru. Pentru a ne aduce aminte de vara care tocmai a trecut de 7 zile, se va organiza evenimentul Last Summer Party. Invitati sa incalzeasca locul, ca si asa se lasa frigul afara, vor fi: Smiley, Bitza, Cream, Liviu Hodor (campulungean de-al nostru), Dj Andi, Adrian Eftimie, Optick, Cristi Stanciu si Dj Paul. Pretul biletului este de 30 de lei. Get ready to party.

Trailerul zilei

Final Destination 4

Filminute - Filme la minut

Pana pe 30 septembrie pe siteul www.filminute.com se desfasoara The International One-Minute Film Festival, adica un fel de Oscar al filmelor care dureaza fix 1 minut. "Filminutele" pot fi vazute si votate de publicul din toata lumea, iar juriul festivalului este alcatuit din persoane din industria filmului, publicitate, literatura si entertainment. Din 25 de filmulete cate au fost selectate pentru faza finala Romania participa cu 5, chiar foarte bune, rupte din viata de zi cu zi a poporului roman. V-am atasat mai jos linkul pentru a vedea toate "filminutele" si daca aveti timp acordati un vot. Va garantez ca merita sa pierdeti 25 de minute din timpul vostru pentru tot atatea "filminute". http://www.filminute.com/2009/screeningroom/

Soarecii in pod nu mai sunt la moda


Acum cateva ore a aparut pe torrente DVD filmului
Aliens in the Attic produs de 20th Century Fox. Din trailer filmul pare destul de funny pentru o comedie de familie. Doar nu ne puteam astepta la un horror dupa un asa titlu. In poster se poate observa si varianta extrateresta a lui Rambo. Parca arata mai bine decat Stallone in ultimul film. Sper sa apuc sa il vad si eu, iar daca il vizionati inaintea mea poate imi lasati un comentariu sa imi spuneti daca se merita sau nu.

4 in 1 la pachet

Scriu postarea asta si e tot 1-1 pentru Franta. Mi-am adus aminte ca zilele trecute am vazut un show demential de stand-up comedy intitulat All Star Comedy Jam 2009. Showul este prezentat de Cedric the Entertainer si este organizat de legenda NBA Shaquille O'Neal. Umorul este tipic "de negru", vulgar si acid, perfect pentru un stand up comedy. Va dau si eu un sample cu Aries Spears imitandu-i pe LL Cool J, Snoop Dog, DMX si Jay-Z. Peace up.



Serialele preferate pe un singur site

De vreo trei ani incoace pe net au aparut siteuri care difuzeaza online majoritatea serialelor americane.Totusi fiecare site este specializat pe un singur serial, ba mai mult unele productii nu pot fi urmarite online. Mai inventivi de fel, niste romani de ai nostrii s-au gandit sa adune la un loc mai multe seriale si sa le difuzeze pe un singur site.

Astfel pe langa binecunoscutele Prison Break, Heroes, South Park, Top Gear, 24, Dexter, se mai pot urmari si unele seriale abia aparute pe grila de programe a reletelor tv americane, unele mai vechi gen Seinfeld, plus cateva documentare. Mai exista si o sectiune cu filme de box office, totusi calitatea lor lasa de dorit. Updaturile se fac aproape zilnic, totul este gratis si fara inscriere si nu trebuie sa ai o conexiune iesita din comun ca sa te poti uita fara lag. Trebuie doar sa cunosti engleza pentru ca serialele sunt difuzate ca la mama lor, fara subtitrare. Siteul cu pricina este seriale.alese.ro .


Update: Siteul este facut de un singur roman, nu de "niste" cum am spus mai sus. Victor, merci pentru informatie.

Dumnezeu este cinefil

Astazi Doamne Doamne a vrut sa imi faca o surpriza si mi-a pus pe tava 5 filme super tari. Weekendul asta a fost cel mai bogat din an din punctul de vedere al lansarilor filmelor pe formate video de buna calitate. Din start mentionez ca oricat m-ar manca pielea sa vad o productie filmata in sala de cinema, prefer sa ma uit pe Taraf ca sa imi treaca. Ca sa nu va mai tin in suspans filmele de azi sunt:

- Observe and Report, dvd rip, o comedie cu Anna Faris si Seth Rogen


- Monster vs. Aliens, dvd rip, animatia de la DreamWorks
- Star Trek 2009, screener

- Public Enemies, screener, ultimul film al lui Johnny Deep

- District 9, R5, SF-ul anului, in regia lui Peter Jackson.

Filmele le gasiti pe torrente si pe odc, iar pentru cei care au o viteza de download destul de proasta le fac eu cate un dvd, ca sunt baiat de treaba.




Un nou film cu niggaz

Tocmai am terminat de vazut "Next Day Air", o comedie cu negrii. Il asteptam sa apara de foarte mult timp in DVDrip si asta seara am reusit in sfarsit sa il vad. Nu stiu daca are legatura cu faptul ca Obama e presedinte, dar nu am vazut niciun actor alb.Este un film care mi-a placut din doua motive: 1.actiunea te tine in suspans (destul de greu de realizat un suspans la o comedie) si 2.pe langa limbajul tipic "afro-americanilor" mai primim ca bonus si cativa actori maxicani destul de comici si una "bucata" tipa cu un pedigree usor confuz. E ceva de genul: mama latina - tata negru, pentru ca daca ar fi pe dos nu ar iesi o combinatie buna. Va recomand filmul si apropo, nu va luati dupa ratingul de pe imdb pentru de cele mai multe ori filmele bune sunt subcotate. Cunoscatorii o sa se dea rotunzi ca stiu aspectul asta. Da, dar multa lume se uita la filme doar daca sunt apreciate de critici. Eu sunt propriul meu critic deci...vizionare placuta.


Blog me for fun

Mi-am facut si eu blog. A doua oara. Prima tentativa a fost azi la munca. M-am grabit si am gasit un nume pe fuga. Cum sunt de fel un om sucit l-am schimbat iar rezultatul final este A-Bad-Idea. Numele asta ma reprezinta, pentru ca am niste idei proaste, cateodata. Si cica ar trebui sa fiu calculat ca sunt Balanta. Dar asta e, cine m-a suporat pana acum ma suportat si de acum incolo, inclusiv pe blog.

Directoare WEB

SEO Romania Director web publicitate online, web design si promovare pe internet